Er du på udkig efter en kraftfuld fårklipper?

Så behøver du ikke at søge længere, for på Thordal.dk finder du ikke blot en, men flere forskellige solide fårklippere i høj kvalitet. Vi tilbyder både fårklippere til privat og professionelt brug, hvor de professionelle klippemaskiner er vægmodeller og kan tåle at være i brug hele dagen lang, imens maskinerne til privat brug er håndholdte og skal have en pause i ny og næ. Vores udvalg byder på klippemaskiner til yderst fordelagtige priser helt ned til under 3500 kroner per styk. Alle vores fårklippere er produceret i Schweiz af den dygtige producent Heiniger, der har fremstillet klippemaskiner til får siden 1965. I dag er Heiniger verdens førende producent af netop fårklippere, og det skyldes i særdeleshed deres gode kvalitet, som medfører, at når du investerer i en Heiniger klippemaskine, så får du et produkt, som du vil have glæde af i mange år fremover – også selvom maskinen bruges hyppigt.

Klippemaskine til privat eller professionelt brug?

Hvis det er en fårklipper til privat brug, du er på udkig efter, kan du eksempelvis tage et kig på modellen Heiniger Xtra, som er en elektrisk klippemaskine med et patenteret flydende gaffelsystem, der giver et jævnt tryk imellem over- og underkammen og dermed også et ensartet resultat. Motoreffekten er 320 watt, og hastigheden er 2400 dbs i minuttet. Heiniger Xtra leveres med opbevaringskuffert, standard kamsæt, skruetrækker, olie og rensebørste, og du får to års garanti på maskinen ovenikøbet.

Thordal.dk er autoriseret Heiniger importør

Foruden selve klippemaskinen tilbyder vi også reservedele samt kamsæt, herunder under- og overkamme i en variation af bredder og med forskellige antal tænder, der bestemmer, hvor tæt klipningen bliver.

Hvis du ikke ved, hvilken fårklipper eller hvilket tilbehør du skal vælge, så fortvivl ikke. Hos Thordal.dk står vi klar til at hjælpe dig når som helst. Vi er autoriseret importør og reparatør af Heiniger produkter, og vi ved derfor alt, hvad der er at vide om deres klippemaskiner. His du har spørgsmål til vores sortiment af klippemaskiner eller brug for assistance til dit valg og køb af samme, så kontakt endelig vores dygtige og klippeentusiastiske medarbejdere på telefon +45 86 42 13 33 eller mail lars@thordal.dk. Vi leverer desuden gratis til en pakkeshop nær dig, såfremt du handler for mere end 1000 kroner i vores webshop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *