Stor slidstyrke og lang holdbarhed: Vælg epoxy gulv

I mange industrielle sammenhænge stilles der store krav til holdbarheden og slidstyrken på de fysiske rammer, hvor der arbejdes. Et af de steder, som konstant bliver sat på prøve og på arbejde, er gulvet. Derfor handler det om at finde en gulvløsning, der er kendt for at kunne modstå slag samt have lang levetid, så man mindsker sine udgifter. Epoxy gulv er almenkendt for lige præcis at have de egenskaber, som er helt essentielle for at være et oplagt valg til gulvet i mange industrielle tilfælde.

Epoxy består af en hærder og en binder, et tokomponentmateriale, der i kombinationen med hinanden skaber det ekstremt slidstærke plastmateriale, samtidig med at det kan bevare fleksibiliteten. Epoxy bliver tilsat forskellige produkter som fugemasse, lim, maling og andre materialer, som har til formål at binde blandingernes forskellige bestanddele sammen. Dermed er Epoxy altså et kraftigt bindemiddel, som tit bruges som fiberforstærkende plastmateriale, når der skal lægges et gulv.

Industrigulv i alle brancher

Med Epoxy gulvets store slidstyrke og lange holdbarhed er det ikke så mærkeligt, at gulvtypen bruges som industrigulv i utallige brancher og anvendes på mange forskellige måder. Et par eksempler, hvor Epoxy gulv bruges flittigt, er blandt andet i garager, landbrug, fabrikker, autoværksteder. Udover at have de tidligere nævnte egenskaber, slidstyrke og ekstremt lang holdbarhed, så bringer epoxy gulv også en række af andre positive og vigtige ting med sig. Eksempler på fordele ved epoxy gulve er:

  • Nemme at vedligeholde
  • Skridsikre
  • Utrolige rengøringsvenlige
  • Findes i mange farver og typer

Forskellige brancher bruger selvfølgelig forskellige maskiner og redskaber. Men et Epoxy gulv har en fantastisk bred anvendelsesmulighed, da det er den stærkeste gulvtype i branchen – fx er Epoxy gulv tre gange så stærkt som betongulv. I industrien kan man tit opleve, at virksomheder bruger tunge maskiner, pallevogne og andre tunge maskiner, der sætter gulvet under et stort pres. Men den stærkeste gulvtype i branchen, Epoxy gulv, kan sagtens klare dette – og også over længere tid.

Få hjælp af eksperterne

Hvis man overvejer at få fingrende i et godt epoxy gulv, er det vigtigt, at man ikke selv begynder at lægge det – i hvert fald skal man søge viden først. Epoxy skal nemlig blandes i de helt rette mængder, for når det hældes på overfladen, der skal belægges, har det en ekstremt hurtig hærdningstid. Derfor er det altid en god idé at opsøge fagfolk, som er specialister i at udføre gulvbelægningen. På den måde kan man sikre sig, at man ikke bliver skuffet og kan nyde sit nye langtidsholdbare og slidstærke Epoxy gulv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *