Engang EKG-elektroder til hospitaler

Ved at vælge en kvalificeret forhandler af Engangs EKG elektroder til EKG-måling, der typisk fås i mange forskellige afledninger, kan man undgå forkert tilkobling. Dette skyldes, at elektroderne i engangsvarianterne allerede er forbundet til ledningerne. På den måde kan sygeplejersker og medicinalt ansat personale på jeres hospital eller behandlingscenter spare en masse tid. Hertil er der blot to ledningstilkoblinger i stedet for 10, hvorfor man må sige, at engangselektroderne i høj grad er et oplagt valg for langt de fleste.

LecStrip til børn og voksne

EKG-baserede engangselektroder er typisk kendt under navnet LecStrip, der fås til både børn og voksne. I tilfælde af at børns EKG skal måles benytter man nemlig elektroder i lidt mindre størrelser. Som hospital er det derfor nødvendigt at have de to forskellige varianter til rådighed, da man således sikrer, at patienter i alle aldre kan få målt deres EKG så korrekt som muligt.

Stabil elektrodeplacering

Hver enkelt elektrode er typisk stabiliseret, så det er nemt og enkelt at påsætte dem. Denne stabiliserede elektrodeform gør det muligt at placere dem, så EKG patientkablerne eksempelvis ikke ryger af. For andre EKG elektrodemålinger gælder det, at det medicinale personale selv skal sætte ledninger på hver enkelt elektrode. Når det skal gå hurtigt, kan man risikere, at enkelte elektroder simpelthen falder af. Dette problem løses helt ved at benytte engangselektroder, hvor en stabil påsætning altid er sikret. Man undgår samtidig at komme til at tilkoble elektroderne forkert, idet de er korrekt tilkoblet på forhånd. Der er normalt mange elektroder og ledninger at holde styr på, hvilket man også slipper for med de smarte LecStrip EKG-elektroder. Mange forhandlere af medicinalt udstyr tilbyder fordelagtige priser på pakkeløsninger, så der vil være penge at spare på jeres EKG hospitalsbudget.