Holdbare køkkengulve i epoxy

Ønsker du at gøre hverdagen nemmere? Så skal du investere i et køkkengulv, der er lavet af epoxy. Epoxygulve er kendt for at være nemme at rengøre samt vedligeholde, og så er de utroligt slidstærke. Ved at have et funktionelt gulv, kan du skabe overskud i hverdagen, og få mere tid til det der rent faktisk betyder noget. Hos NeoCoating har vi en lang række forskellige slags robuste og smukke køkkengulve, og der er med garanti et, der vil falde i din smag.

Optimer dit køkkengulve

For at gøre køkkengulve endnu stærkere, kan man vælge at bestille det med hulkehler. Hulehler er et materiale, som gør dit køkkengulv endnu mere modstandsdygtigt overfor hverdagens knubs og slid. Benytter du mange tunge maskiner i dit køkken, så kan du med fordel smide hulkehler oven i bestillingen, når du investerer i nye køkkengulve.

En grundig rengøring

Når det kommer til køkkengulve i offentlige steder såsom spisesteder, så må der ikke være slinger i valsen. Det er vigtigt altid at have ens rengøring gjort grundigt, og dette bliver nemt ordnet med et køkkengulv i epoxy. Køkkengulve der er nemme at rengøre bliver også oftere og bedre rengjort, hvilket gør at du kan beholde dine smileys.

Oplev vores showroom

Hvis du gerne vil have syn for sagen, inden du investerer i et af vores køkkengulve hos NeoCoating, så kan du komme og se vores 500 m2 store showroom. Her kan du opleve epoxygulve, polyurethangulve og meget mere. Ligegyldigt hvilket slags gulv, du leder efter, så kan vi hjælpe dig med en skræddersyet løsning. Kontakt os endelig og få en uforpligtende snak med os om, hvad NeoCoating kan gøre for dig.