Øg din personlige velvære og aflast stress og angst hos Floatstudio.dk

Floating eller flydeterapi er et ret nyt koncept i Danmark, som ganske enkelt går ud på at flyde rundt i et bassin med vand. Måske lyder det lidt tosset, men mange oplever en række positive effekter af floating. I din helt egen sø kan du blive alene med dine tanker og efterlade bekymringer, stress og muskelsmerter udenfor. Konceptet er landet i Danmark med Floatstudio.dk!

Med floating kan du finde tilbage til noget af det mest naturlige og baselle i den menneskelige tilværelse. I vores teknologisk udviklede verden kan det være svært at finde et rum, hvor man bliver helt fri af sociale medier og den konstante strøm af information, internettet tilbyder os. Mennesket kommer oprindeligt fra havet, og vandet repræsenterer derfor på det underbevidste plan tryghed.

Floating handler i bund og grund om velvære, og om at slappe af og finde ro. Det kropstempererede saltvand er behageligt at ligge i, og giver en fornemmelse af vægtløshed. Mennesker, som lider af gigt og kroniske smerter, oplever at blive aflastet og få øget velbehag i kroppen under floatingsessioner.

Floating er både stressbekæmpende og smertelindrende

Udover de fysiske gevinster ved floating, kan du også bruge konceptet som mental og psykisk aflastning. Når du afskærer dig fra den travle hverdag, bliver det nemmere at fokusere på dig selv, og de tanker og følelser, du har brug for at arbejde med.

Du kan både købe enkeltsessioner, abonnement eller gruppepakker. Floatstudio.dk tilbyder desuden 20 % rabat for studerende!

Beliggende centralt i Aarhus, lige overfor rutebilstationen, er det nemt at komme til og fra Floatstudio.dk. Du kan derfor nemt passe et besøg ind i en travl hverdag med enten studie eller arbejde i Aarhus. Kom forbi Danmarks største floatcenter og se, om floating er noget for dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *