2 slags scenepodier til skolen

Skoler har forskellige størrelser. I Danmark er flere mindre skoler blevet slået sammen til store skoler. Især i de større byer. Det stiller krav til skolens scene når eleverne optræder eller har større arrangementer på skolen.

Før i tiden var det helt almindeligt at scenen var tænkt ind i skolens gymnastiksal. Den blev ganske enkelt bygget i den ene ende. Nogle af landets ældre skoler har stadig disse scener, men behovet har ændret sig.

Scener til både privat- og folkeskole

Privatskoler er ofte mindre end kommuneskolerne. Men efterhånden er der nogle ganske store privatskoler i de store byer. En skole rummer gerne 4-500 elever i snit. Og alle skoler har arrangementer hvor der er brug for en scene.

Både store skoler og små skoler inviterer elevenes pårørende til arrangementer flere gange om året. Men det er ikke kun skolens elever der optræder.

Andre bruger også skolens scene

Det er ikke usædvanligt at skolen udlåner eller udlejer ledig kapacitet til arrangementer i lokalsamfundet. Det kan være koncerter, teater eller andre events der kræver store faciliteter.

Derfor bør skolen investere i et robust og fleksibelt scenesystem. Scenepodier kan fås til forskellige formål og kan sammensættes efter behov. En scene skal være stabil og nem at håndtere.

Udendørs arrangementer kræver specielle podier

Ved at opbygge scenen i moduler er den nem at flytte rundt på skolen. Den kan bygges hvor der er behov for den. Og det er ikke noget problem at flytte scenen udendørs.

Du kan sagtens få scenepodier beregnet til at stå udendørs. Der findes endda podier med rist eller glas i gulvet. Du kan også indbygge en kabelbrønd så ledninger er beskyttet og de optrædende ikke risikerer at snuble på scenen.

Alle scenepodier kan du købe hos Sunstill ApS som har specialiseret sig i scener.