Trapezplader i modstandsdygtigt polycarbonat

Hvis du er på udkig efter trapezplader fremstillet af polycarbonat i markedets højeste kvalitet, så anbefaler vi dig at besøge e-plast.dk, hvor vi har samlet et stort udvalg af trapezplader af mærket SUNLUX. SUNLUX er vores foretrukne producent af trapezplader, fordi deres produkter går op i en højere enhed. Hos SUNLUX får man nemlig trapezplader i en god kvalitet med lang holdbarhed til rimelige priser. Alle de trapezplader, du finder på e-plast.dk, har en standardbredde på 1115 millimeter. Standardbredden er en fordel, da den gør, at du altid kan vende tilbage og købe flere, som i så fald vil passe sammen med dem, du allerede har købt. Og har du købt nogen tidligere i samme standardbredde, vil de også passe sammen med dem, du køber nu. Trapezpladernes længde varierer derimod, så du kan vælge den længde, der passer til dit byggeprojekt, om end du er ved at overdække en terrasse, carport, udestue, redskabsrum eller sågar en brændestabel. Trapezpladerne fremstilles i længder mellem 1440 og 6200 millimeter. Vi giver 15 års garanti på samtlige af vores SUNLUX trapezplader på brud og lysgennemgang. Dog får du med stor sandsynlighed ikke brug for at benytte denne garanti, da trapezpladerne er både slagfaste og brudsikre.

Fordele ved at vælge trapezplader fra e-plast.dk

Hos e-plast.dk tilbyder vi trapezplader, der har et anonymt udseende og blender sammen med deres omgivelser, og vigtigst af alt er de ultra nemme at montere og arbejde med. Monteringen behøver du ikke at købe noget specialværktøj hjem til – en standardværktøjskasse vil fint kunne klare arbejdet, og det forventes heller ikke, at du er den store håndværker. Trapezpladernes størrelse kan let justeres med en fintandet sav, dog skal du være opmærksom på at fastgøre trapezpladen til underlaget på begge sider af saven, før du går i gang. På den måde sikrer du et lige snit.

Tips til opsætning af trapezplader

Vær opmærksom på, at der skal være fri ventilation under trapezpladerne – ikke kun når du monterer dem, men også efterfølgende. Temperaturen under trapezpladerne må ikke overstige 120 grader, og derfor må der ikke opsættes isolering eller lignende beklædning under pladerne. Ligeledes må trapezpladerne ikke monteres direkte over tætte eller lukkede overflader af nogen art. Hvis du monterer træplader ovenpå dit trapeztag, kan taget betrædes, men trapezpladerne bør aldrig betrædes direkte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *