Til de hårdtarbejdende medarbejdere

Som chef eller virksomhedsdrivende, må man erkende, at det er vigtigt at belønne sine medarbejdere og kollegaer for veludført arbejde. Engang imellem må man også ty til andre metoder for belønning, end det velkendte skulderklap.

En god firmagave behøver ikke kun komme som en selvfølge af årstiden eller andre firmaferier – den kan også komme blot som en forlængelse af et godt stykke arbejde. Måske har I hentet en stor kunde ind, eller så fejrer I måske jeres jubilæumsmedarbejdere.

Hvad end undskyldningen skal være, er det aldrig en dårlig idé at belønne og fejre med gode gaver. Den svære del er måske at få givet de rette gaver til dine medarbejdere.

Sussie og Bo ønsker sig måske ikke just det samme – den ene elsker at bruge fritiden på naturen, mens en anden helst ser sig hjemme ved pejsen med en god bog.

Dette er der selvfølgelig en god løsning på. Dine medarbejdere og kollegaer kan gøre brug af en valggaveshop, hvor de selv kan vælge deres gaver ud fra et særligt udvalgt sortiment. Denne gaveshop henvender sig til alle størrelse virksomheder – fra 5 mand og helt op til 500.

Dyrk dine kunderelationer med særlige gaver

Firmagaverne kan også bruges til at sende et signal til jeres kunderelationer om, at I værdsætter jeres samarbejde. Måske har netop denne kunde været startskuddet til noget stort, eller så har I måske i længere tid haft et frugtbart samarbejde som kan fejres.

Hertil kan du vælge indirekte at promovere for din virksomhed ved at indgravere virksomhedens logo på alt fra Kay Bojesens Ravn til et vinsæt fra Menu. Dette kan kunden have til at stå på kontoret, og dette er muligheden for at invitere til en samtale om jeres firma på tværs af virksomheder.

Som det er blevet tydeliggjort, er der inspiration at hente både med standardløsninger og specialløsninger, så du kan vise dem, der fortjener det, at du værdsætter dem.

Kontakt specialisterne hvis du fortsat ikke har fundet den rette løsning til dine firmagaver, eller hvis du gerne vil høre mere om valggaveshoppen. Der sidder altid kompetente sælgere klar til at guide og hjælpe dig.

Find nogen gode firmagaver allerede i dag, og forkæl kontoret med en god energi og lækre gaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *