Posca tuscher til den kreative type

Posca tuscher til den kreative type

Sidder du også tit med den forkerte form for tusser, når du ønsker at udfolde dig kreativt eller bare har brug for at tegne eller skrive på en anden overflade, der ikke er papir?

Så er det godt, at der er opfundet posca-tusser i forskellige størrelser, farver og sortimenter, så du med stor sikkerhed kan finde en, der egner sig til dit alternative behov.

Det er måske unfair at betegne brugen af posca-tusser for ‘alternativ’, for tussetypen er nemlig også god til at skrive i bøger og kort med, men de er er også aldeles brugbare når overflade er atypisk at skrive og tegne på, men man stadig ønsker jævne og fyldige streger og farver. Der er løsningen posca-tusser.

De kan nemlig tegne på mange forskellige overflader, som blandt andet kunne være sten eller tøj, hvilket gør disse typer af tusser for et populært værktøj blandt kunstneriske typer og kunstnere, der ønsker brede udfoldelsesmuligheder med deres tegne- og skriveredskaber.

Men derfor kan almindelige dødelige også benytte dem og måske finde deres indre kunstner frem ved at bruge posca tusser. Du kan skabe de helt tynde streger og skrive tyndt eller farvelægge bredt med posca-tusser i forskellige tykkelser og farver efter behov.