De nye Ruko låse

De nye Ruko låse

Hvis man skulle komme i tanke om ét eneste nøgle- og låsesæt, som man skulle kunne navnet på, så må det være Ruko låse, som i mange år har leveret låse- og nøgle-løsninger til alt fra private husstande og større konglomerater af virksomheder.
Ruko er for låse, hvad Nilfisk er for støvsugere: Det bedste og mest effektive på området.

Nu har Ruko igen innoveret sig og skabt en ny serie låse med nøgler, der er det nyeste på banen til at holde ubudne gæster ude. Den nye Ruko-serie går under betegnelsen 1200-serien.

Og navnet er ikke tilfældigt valgt, for “12”-tallet kommer simpelthen af, at det er antallet af koder, der er på nøglen, hvilket er rigtig højt for en nøgle.

Men hvad betyder det så for dig som privatperson, der gerne vil være sikker på at holde forbrydere og andre uindbudte personer væk? 

Jo, 1200-serien, der også går under navnet “D12”, er nemlig skabt med dirkefrie cylindre, som er med til – bogstaveligt talt – at holde den famøse bankenøgle for døren.

Bankenøglen, der også bliver kaldt vidundernøglen eller mirakelnøglen, har længe været det foretrukne middel hos indbrudstyve til at tilrane sig adgang til private husstande.

Men 1200-serien er udviklet til at modvirke denne bankenøgle, så du både som privat og virksomhed kan holde tyve og andet rakkerpak væk fra at komme ind, hvor du ikke ønsker, andre end de tilladte personer skal have adgang.

Nøglerne til serien er rigtig solide, og cylindrene er udstyret med seks dirkefri systemer og er boresikret.

Denne D12-serie er som nævnt blandt den nyeste udvikling på Ruko-fronten med låse- og nøglesystemer, men du kan selvfølgelig også vælge at investere i en anden serie, der også egner sig til dine behov. 1200-serien er blot det mest moderne, som oftest kan anskaffes til få penge – og sikkerhed er jo ikke noget, man skal kimse ad.