Skal du have nye svømmebriller?

Skal du have nye svømmebriller?

Svømmer du meget – måske i svømmehallen, eller i havet på ferie sydpå?

Så har du helt sikkert også opdaget, at du får to vidt forskellige oplevelser, alt efter om du svømmer med- eller uden svømmebriller.

Sigtbarheden under vand ændrer sig markant til det (meget) bedre, når du har svømmebriller på, og du får en helt anden oplevelse ud af din svømning. 

Men hvordan vælger du så de rigtige svømmebriller – få gode tips herunder:

Du skal have nogle svømmebriller med effektive stropper, som er lette at regulere, så brillen kommer til at sidde rigtigt og er behagelig at have på.

Du bør også gå efter svømmebriller med anti-dug behandling, så du ikke mister udsynet på noget tidspunkt.

Det er endvidere vigtigt at dine svømmebriller er 100& UV-beskyttet. Dette gælder naturligvis primært, hvis du svømmer udendørs.

Endeligt skal du gå efter svømmebriller med et stort udsyn, minimum 180 grader, hvilket de fleste briller også lever op til.

Der findes flere gode mærker og brands inden for svømmebriller, og her får du lige noge tips til, hvilke mærker du skal går efter.  

To af de meste kendte, og ikke mindst anerkendte, mærker er SPEEDO og ARENA. Med disse to mærker kan du være sikker på, at kvaliteten er i orden, så det eneste du skal koncentere dig om er, at blive en dygtig svømmer, og at have det sjovt i vandet.

Disse to mærker kan du få i mange forskellige versioner og farver, så du evt. kan have briller, som matcher din badedragt, bikini eller badebukser. Selvfølgelig er det også vigtigt at der er et godt udvalg i flotte designs, så kan vælge nogle svømmebriller, som du syntes er pæne og som du føler dig godt tilpas i.

Begge mærker har også svømmebriller til både konkurrencesvømning samt til fritidssvømning og svømmetræning.

God tur under vandet med dine næste svømmebriller.