Familievirksomhed leverer topkvalitets VVS-arbejde i Egå

Der er mange punkter i hjemmet, hvor den person, som man kan kalde fritidshåndværkeren, er i stand til at ordne og reparere ting, der er gået i stykker. Men uanset hvor dygtig, man selv synes, man er som ’handyman’, så er der alligevel en række af punkter, hvor man må trodse sin stædighed og bede professionelle om hjælp. Et af de steder, hvor man tit må søge efter hjælp udefra, er, hvis der opstår et problem, eller hvis man har et nyt projekt i hjemmet, som er relateret til VVS- og blikkenslager-branchen.

Uanset om man står med et akut opstået problem, eller man bevist har planlagt, der skal laves noget i hjemmet, så er det vigtigt at kende til en dygtig VVS’er, der kan træde til og hjælpe en. Er du en af dem, der bor i Egå eller i omegnen af og står og skal bruge hjælp til VVS i Egå, så er der en oplagt klassisk familievirksomhed, som er autoriseret VVS-installatør. Navnet på denne virksomhed er Gustafsen VVS.


Team med over 125 års erfaring

I 2016 blev Carl Sørensen & Søn en del af Gustafsen VVS, som i dag betyder, at de er et samlet team med over 125 års erfaring inden for arbejdet med VVS- og blikkenslager. Virksomheden opererer i Egå og tilbyder ydelser inden for følgende fagområder:

  • VVS
  • Badeværelser
  • Fjernvarmeinstallation
  • Totalentreprise
  • Tand- og lægeklinikker
  • Energioptimering
  • Blik

Fælles for alle de ydelser, som Gustafsen VVS-udbyder, er at de altid sætter kundetilfredshed øverst på tjeklisten. Et konkret eksempel på dette er det faktum, at virksomheden er medlem af TEKNIQ, som betyder, at tilbyder deres kunder en ekstra betryggende VVS-garanti for det arbejde, som de udfører for deres kunder. Derfor kan man med ro i sindet tage telefonen og ringe til Gustafsen VVS, hvis man har brug for en hjælpende hånd, hvor ens indre handyman ikke helt slår til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *