En hobby butik for de kreative

Er du vild med håndarbejde, DIY og hjemmelavede sager? Har du altid et nyt projekt planlagt, før du er færdig med dit nuværende? Så skal du helt sikkert besøge en hobby butik, der finder du sikkert, det du mangler til dit næste projekt. Måske kan du endda blive inspireret til at prøve noget nyt. Om du skal lave bordkort til konfirmationen, takkekort, eller måske skal lave noget kreativt med dit barn, dit barnebarn, din niece, eller en helt fjerde, så finder du med garanti noget i en hobby butik, som kan bruges til at udfolde din og jeres kreativitet.

En hobby butik med det hele

Hos BB Hobby kan du finde alverdens remedier og materialer til at klippe klistrer og dekorere. Det er nemlig en hobby butik, hvor du både finder værktøjer til dit projekt, såsom lim og tape, men også selve materialerne som bånd, bordkort og glitter. Du finder også diverse blade og magasiner med f.eks. Pergamano opskrifter eller anden hobby inspiration. Hos denne hobby butik kan du også finde bordpynt til barnedåben eller brylluppet, i form af små figurer af babyer og brudepar. Ja, du finder altså alt til den kreative og dekorative sjæl hos BB Hobby.

En hobby ildsjæl

Bag BB Hobby gemmer der sig en hobby ildsjæl. Hun stiftede sin hobby butik for over ti år siden og har selv prøvet næsten alt indenfor hobby området. Den største interesse er dog kort og Pergamano, som hun har specialiseret sig i. Hun er endda autoriseret underviser i Pergamamo. Udover at du kan købe alt i hobby artikler, kan du også deltage i kurser og hyggeaftener hos BB hobby efter aftale.