Benzin i blodet!

Vi kender det alle sammen. Man møder ind mandag morgen kl. 8, får fri igen kl. 16, handler ind, laver aftensmad, og sætter sig foran fjernsynet resten af aftenen, og pludselig er det fredag. Livet kan hurtigt køre i ring, medmindre man selv rykker på det, og får sat noget spænding ind i hverdagen. Der er mange måder at gøre dette på, og motorsport er en af dem. Få ting kan få adrenalinen op at køre, som når du sætter dig op på en crosser, og drøner afsted mod den ene bakke efter den anden. Men hvis du skal dyrke motorsport, er det vigtigt at have det rigtige motorsportsudstyr. Her hos Motorshop.dk forhandler vi blandt andet udstyr fra det velkendte mærke Innovate Motorsports.

Bredt udvalg

Vi forhandler en bred skare af Innovate Motorsports produkter, så vi kan hjælpe dig med at finde det helt rette udstyr. Blandt andet tilbyder vi alt fra blandingsmålere, udstødningstemperaturer, lambda controller til udstødningsklamp og meget, meget mere. Vi forhandler faktisk så mange forskellige produkter, så du samtidig får gode kombinationsmuligheder, og dermed kan sammensætte dit eget tuningssystem efter eget behov og ønske. Grunden til at købe produkter fra Innovate Motorsports er, at de fra deres spædestart har haft fokusset rettet mod produktudvikling af meget høj kvalitet. Derudover får du samtidig god teknisk support samt gennemførligt kvalitetsværktøj. De er særligt kendte for deres brugervenlige design, så det er let for dig at gå til. En anden genistreg fra deres side af er, at de har udviklet en software, som viser dig analyser af din motors data. Denne software kan du naturligvis hente ganske gratis.

Hvorfor os?

Der er mange forhandlere på dette marked, men mindst lige så mange grunde til at vælge os. Vi tilbyder blandt andet fri fragt ved køb for mere end 1.000, -. Derudover sender vi lagervarer samme dag, som du har foretaget din bestilling.