Når din hobby er din livsstil

For mange er ridning og heste ikke som mange andre kæledyr. Hesten kan være som ens bedste ven og livsledsager – en som man kan tale med og forstå på et andet niveau end andre dyr. Det er et helt særligt univers at træde ind på en rideskole og gå gennem stalde, hvor der dufter af hø og heste. Atmosfæren emmer af ridepiger og -drenge, der passer dyrene, heste trækkes ind og ud af staldene og spiser eller løber rundt ude i folden. Det summer af aktiviteter og lyden af hesteudstyr, der tages på og af hestene. Ridesporten har mange års traditioner med sig. Det er ikke kun en hobby men i høj grad også en livsstil.

Hest og rytter skal fungere sammen

Når en rytter sidder på hestens ryg, er det som to, der fungerer som én figur. Deres kroppe og rytme spiller sammen, når de er i bevægelse. Den samhørighed giver sig også til udtryk i det udstyr, både hest og rytter har på. Saddel, dækken, ridestøvler, grime, ridehandsker og meget andet er designet, så det passer sammen i funktionalitet og kvalitet. Der findes et stort udvalg af hesteudstyr – alt sammen designet så hest og rytter fungerer bedst muligt sammen.

Når valg af udstyr betyder noget

Valg er udstyr er ikke helt tilfældigt. For de fleste er ridning en livsstil, og den livsstil man har, kommer hurtigt til udtryk i valg af hesteudstyr. Det er muligt at vælge mange forskellige farver og designs i rideudstyr og beklædning. Derudover er det vigtigt at have alle de nødvendige redskaber til at passe og pleje hesten. Ridning er en tidskrævende hobby, hvor udstyrets kvalitet og holdbarhed er alt afgørende for både hest og rytter.