Hjælp til med en mere sikker trafik!

Færdselsulykker fylder desværre fortsat en del i trafikken, og har gjort det i mange år. Der er blevet gjort meget for at komme disse ulykker til livs, men der er stadig plads til forbedring. Derfor kan du hos AVS Vejsikring købe vejskilte, som i sidste ende kan resultere i, at du kan komme til at trives i en mere sikker trafik. Selv de mindste ting kan ændre trafiksikkerheden i en mere positiv retning.

Stort udvalg af vejskilte

Vi har hos AVS Vejsikring et utrolig bredt udvalg af både færdselstavler samt færdselsskilte af den allerbedste kvalitet. Udvalget dækker f.eks. alt fra kant- og baggrundafmærkninger til sikkerhedsskilte. Vores service indebærer også levering samt opsætning, og vi tager os lige så gerne af de mere administrative opgaver. Heriblandt kan der nævnes analyser samt planlægning af den eksakte situation, så der kan blive skiltet mest optimalt. Vi forhandler altså alt fra advarselstavler, forbudstavler, vigepligtstavler, oplysningstavler til påbudstavler osv. Alle vores tavler er som nævnt af den allerbedste kvalitet. Dette indebærer at de er nogle af de allernyeste CE-mærkede trafiktavler, hvilket betyder, at de overholder samtlige sikkerhedsstandarder. Derfor er vores tavler med andre ord det sikre valg, eftersom man er garanteret en høj kvalitet, samt tavler som overholder alle de nødvendige krav.

Særlig ekspertise

Det er ikke nok blot at have tavler af god kvalitet. Hvis de ikke opsættes korrekt, opnår de ikke den optimale funktionalitet. Af samme årsag kan vi også udføre planlægningen der følger med, når der skal opsættes færdselstavler. Vi har specialiseret os i trafiksikkerhed igennem mange år, og vi har derfor eksperter på samtlige områder. Om det så drejer sig om skiltning i en lille landsby eller ved et større trafiklys, påtager vi os med glæde opgaven.