Smukke og simple smykker inspireret af naturen

Smukke og simple smykker inspireret af naturen

Hvis du holder på, at less is more, når det kommer til smykker, vil du helt sikkert synes godt om smykkerne fra Sanne Nordahn. Hun er uddannet landskabsarkitekt, men besluttede sig i 2011 for helt at skifte spor og begynde at lave smykker. Naturen fornægter sig dog ikke i de meget simple, men også meget smukke smykker. Hun bruger for eksempel meget organiske former, der er med til at understrege de flotte træk ved din krop. Det kan for eksempel være rundingen i dine ører eller dine kraveben.

Et godt sted for dig at købe Sanne Nordahn smykker er på hjemmesiden selecteddesigners.dk.  Som navnet antyder, er det en hjemmeside, hvor de udvælger nogle designere, som, de synes, kan noget helt specielt. Det er derfor en god mulighed for dig for at finde smykker af god kvalitet og flot design, når du handler på deres webshop. Det er med til at gøre, at det vil være meget nemt for dig at finde smykker til lige præcis den lejlighed, som du skal bruge dem til. Det kan være til dig selv eller til en gave.

Sanne Nordahn laver både halskæder, ørenringe, ringe og armbånd. Lige meget hvilken form for smykker, som du bedst kan lide at gå med, er det derfor muligt for dig at finde den helt rigtige slags. Ofte er det rart at have et stort udvalg af sine yndlingssmykker. Det kan for eksempel være halskæder. Når du har travlt, kan du hurtigt snuppe en halskæde om morgenen og stadig føle, at du ser godt ud, når du kommer på arbejde. Det gør, at du ikke behøver at tænke alt for meget over dit valg af smykker, men kan stole på, at du nemt kan finde et, der er flot.

Sanne Nordahns smykker egner sig godt både til smykker, som du snupper, når du har travlt, og til smykker, som du bruger lang tid på at udvælge at have på sammen med et bestemt outfit. Ofte er et smykke med til at sætte prikken over i’et for et outfit. Alt efter, om du er glad for meget store smykker eller mindre og simple smykker, er det altid en god ide, at du har flere smykker at vælge imellem. Det kan være nogle, der passer til mange forskellige former for tøj, men også nogle, der er meget karakteristiske og helt unikke. Det er smykkerne fra Sanne Nordahn et rigtig godt eksempel på nogle smykker, der er.