FlexAir giver dig en adgangskontrol udover det sædvanlige

FlexAir giver dig en adgangskontrol udover det sædvanlige

Hvis I i forvejen har et kontrolsystem, hvor du bor, eller hvor du arbejder, er du sikkert vant til, at du skal bruge en brik eller et adgangskort til at åbne. Det er nemt for alle at bruge og sikrer på en effektiv måde, at uvedkommende ikke kommer ind. 

Det er dog muligt at få et adgangskontrolsystem, der kan væsentligt mere end det. Det styrer ikke bare jeres døre, men gør det for eksempel også muligt at kontrollere bookinger, parkering og meget mere med den samme adgangsbrik. Det gør, at I ikke behøver at have nær så mange nøgler, brikker, adgangskort og koder. I stedet kan I samle det hele i en løsning, hvilket både er en stor fordel for jer på arbejdet og i boligforeningen. 

En af de løsninger, der findes, hedder FlexAir. Den bliver blandt andet forhandlet gennem det danske firma scantron.dk, hvor I har mulighed for at få den. FlexAir er netop et system, der kan så meget mere end bare at styre dørene. For eksempel kan det styre elevatoren, postkasserne og er muligt at koble op til video, så I kan se, hvem der kommer. 

Der kan være mange grunde til, at I gerne vil have det nye system. Det kan først og fremmest være, hvis I gerne vil gøre jeres bygning mere sikker. Hvis der kun er adgangsbegrænsning på døren, men der ikke er på elevatoren, kan det alligevel blive nemt for uvedkommende at komme rundt i bygningen. 

Det kan også være, at I ønsker en smartere løsning, hvor I ikke længere behøver at bruge en masse nøgler. I ældre bygninger vil I typisk skulle bruge nøgler til en lang række forskellige døre, og det kan derfor blive noget af et nøgleknippe, som du kan ende med. Når du har et adgangskort, der kan åbne alle de døre, der er relevante for dig, bliver din lommer langt lettere i fremtiden.