Undgå allergi og bøvl – køb kunstige planter i stedet for levende

Undgå allergi og bøvl - køb kunstige planter i stedet for levende

Grønne og frodige planter på kontoret eller i receptionen i dit kontor domicil signalerer til besøgende – det være sig kunder, samarbejdspartnere eller andre vigtige interessenter – at du kerer dig om omgivelserne. Det er en kendt sag, at grønne planter og anden form for dekoration af kontor miljøer (for eksempel kunst) giver højere medarbejder trivsel. Det er altid rart at have noget kønt at kigge på – og grønt er, som bekendt, godt for øjnene. På det mere ubevidste plan kan planter være med at påvirke din virksomheds image, idet besøgende kan få opfattelsen af, at din virksomhed har en grøn og miljøvenlig profil. Sagt på en anden måde: der er absolut ingen ulemper ved at udsmykke arbejdspladsen med grønt.

Kunstige planter i høj kvalitet – ingen allergi eller besvær

Det skulle da lige være allergi hos dine medarbejdere på kontor og i reception. For en allergiker kan levende, grønne planter være et sandt mareridt af tilstoppede næser, rindende øjne, nysen og snøften. Og dertil kommer alt besværet med vanding, gødning, og udskiftning af jord. Med mindre du hyrer en professionel gartner til at gå og passe på dine kontorplanter, skal du selv sørge for, at tørre, visne blade samles op, at evt. syge planter skiftes ud, og at planterne vandes hver eneste dag.

Med kunstige planter undgår du såvel allergi som besvær med pasning af dine planter. Ingen uvelkomne gæster i form af insekter eller edderkopper, som elsker at bo i ly af bladene. Og dine kunstige planter står lige så grønne og smukke, som da du forlod dem, efter weekenden eller firmaets sommerferie.

Find kunstige planter online

På kunstigeplanter.dk kan du finde kunstige planter til din virksomhed. Ud over de klassiske potteplanter og gulvplanter kan du også bestille en flot plantevæg til receptionen eller andre fælles arealer. Se det store udvalg på kunstigeplanter.dk