Spar penge og tid ved at indkøbe brugte pallereoler

Pallereoler er standard i mange virksomheder, fordi de letter opbevaringen af store varemængder. I princippet kan man opbevare ubegrænsede mængder varer på det fleksible reolsystem – kun begrænset af størrelsen på dit lager og hvor højt, du har til loftet. Spar penge ved at indkøbe robuste og brugte pallereoler.

Brugte pallereoler sælges ofte fra virksomheder, som enten fraflytter deres lager eller har ændret varesortimentet. Derfor er reolerne ikke som sådan slidt, og du kan gøre en god handel ved at kigge på brugte pallereoler. Du kan dermed spare penge og samtidig optimere dit lager, så du også sparer tid.

Pallereoler er velkendte i industrien og detailhandlen. De bruges på de store lagre til at opmagasinere varer, inden de sendes videre ud til butikker og forhandlere. Både produktions- og salgsvirksomheder bruger derfor pallereoler.

Reolerne kan være op til fem meter høje, og hyldernes dybde og højde kan også varieres. Det er vigtigt, at du også er opmærksom på den maksimale belastning af de givne reoler. Pallereoler er som udgangspunkt bygget robust, men det er dit ansvar at overholde gældende regler på området.

Pallereoler til et sikkert og fleksibelt lager

Når du installerer pallereoler, bør du have en udførlig plan klar. Pallereoler er en simpel konstruktion, men når først de er sat op, kan man ikke umiddelbart flytte på dem. Ofte kan du få hjælp af din forhandler, som står klar til at dele ud af deres erfaring med at udnytte pladsen på et lager bedst muligt.

Du kan tilkøbe en række sikkerheds- og ekstraudstyr til pallereolerne, som blot gør dit lager endnu mere sikkert og effektivt. Rygnet, truckværn og skilte bidrager til et lager, der kører på skinner. Undersøg hvordan du bedst optimerer dit lager allerede i dag.