Smukke og romantiske antik knager og greb

Hos Fru Nips finder du et stort udvalg af de smukkeste og mest romantiske antik knager og antikke greb til skuffer og ophængning af for eksempel viskestykker. Lige meget om du har en mere rå og industriel stil eller en mere fransk og romantisk landsstil, så er der med garanti antik knager og greb Hos Fru Nips, som passer til lige præcis dine ønsker.

Flotte og funktionelle knager

I vores udvalg af fine antik knager finder du blandt andet de enkle og smukke knager i antique messing eller enkeltknagerne i sort med et fint cirkelmønster, som enkelt og elegant tilføjer fine detaljer til væggen, de har hænger på. Knager kan bruges til en lang række ting, som for eksempel i køkkenet til viskestykker eller karklude, eller udendørs til at hænge lanterne på. De kan naturligvis også bruges i entreen til jakker og tørklæder, så du selv og dine gæster har et sted at lægge tingene fra sig på en ordentlig måde.

Romantiske greb

Foruden antik knager finder du også smukke, romantiske greb, som kan placeres flere forskellige steder udover i skuffer som på traditionel vis. Grebene kan også gøre ud for knager i køkkenet, hvis du ønsker at skrue op for romantikken. De keramiske greb i vores udvalg findes med smukke og elegante mønstre, som kan være med til at lægge sidste hånd på værket med hensyn til at skabe dit unikke udtryk i dit hjem.

Spørgsmål og henvendelser

Hvis du har nogle spørgsmål eller har henvendelser med hensyn til vores produkter eller services, så er du altid velkommen til at kontakte os per telefon eller mail. Vi leverer varerne hurtigt til dig indenfor 1-3 dage og sørger for fri fragt, når du bestiller for over 499,-. Vi ser frem til at høre fra dig.