Sådan gør du din indretning personlig

Følger man konstant alle de tendenser, der rører sig inden for indretning, kan det nemt blive for upersonligt i hjemmet. Dit hjem ligner et, der kunne tilhøre hvem som helst. Det skiller sig ikke ud. Det kan være slut nu, hvis du aktivt tilføjer personlige twists i indretningen. Vi giver dig her nogle forslag til, hvordan du gør din indretning mere personlig.

Tapeter til de kedelige vægge

De fleste danskere har kridhvide vægge derhjemme. Ikke en eneste klat af farverig maling skaber liv og kontraster. Men vælger du at udsmykke en eller flere vægge med tapeter, vil rummet med det samme skille sig ud. Her er det vigtigt, at du vælger det tapet, der taler mest til dig. Det er uanset, om det er tapeter til stue, soveværelse eller entré. Et tapet, der skriger, at det er dig, der bor her. Rummet vil med det samme blive mere personligt med tapet.

Personlig billedvæg med familiebilleder

Engang var det helt normalt, at man havde en væg fyldt med familiebilleder og portrætbilleder af sine børn. I dag kan mange godt glemme det, da mange billeder findes digitalt og derfor ikke bevæger sig ud fra de digitale devices. Det er ærgerligt, da billeder af mennesker viser, hvem det er, der bor i huset. Hæng dine bedste billeder op og lav en personlig billedvæg.

Brug din yndlingsfarve i indretningen

Glem alt om at iklæde dit hjem den farve, der lige nu tenderer på Instagram. Har du en yndlingsfarve, så tilføj den til dit personlige hjem. Det kan være med smukke puder, tæpper, vaser eller noget helt fjerde. Dine gæster skal kunne se, at her bor du, og det afsløres med din yndlingsfarve. Så bliver det ikke meget mere personligt.