Sådan finder du den rigtige industriopvaskemaskine til dit storkøkken

Sådan finder du den rigtige industriopvaskemaskine til dit storkøkken

Når du har en restaurant eller en cafe, ender du helt sikkert op med en masse opvask i løbet af dagen. Det er derfor en god ide, at du har en god og effektiv opvaskemaskine til at klare det hele. Det er med til at gøre, at du ikke ender med at drukne i opvask, og at der hele tiden er nok rent service til dine gæster. En industriopvaskemaskine er lavet til netop restauranter, cafeer, kantiner og lignende, hvor du ikke har meget tid til at få opvasken overstået, men hvor du også har brug for at få rent service i en fart. 

Et godt sted for dig at købe en industriopvaskemaskine er på hjemmesiden nordiskstorkokken.dk. De har en lang række forskelligt udstyr til storkøkkener som restauranter og cafeer. Deriblandt et godt udvalg af opvaskemaskiner. 

Når du skal vælge opvaskemaskine, er det selvfølgelig først og fremmest vigtigt, at du vælger en, som der er god plads til i dit køkken. Hvis du har en cafe, vil du ofte have et lille baglokale, men alligevel have brug for at kunne vaske meget op for at kunne følge med efterspørgslen. Du kan finde flere mindre industriopvaskemaskiner, der kan passe godt ind i et lille køkken.

Når du skal vælge opvaskemaskine, er det også en god ide, at du tænker over, hvordan den skal vaske. Skal det være som en opvaskemaskine i et privat hjem, hvor du sætter tingene ind på nogle hylder i den og så lukker lågen til? Eller skal det være en maskine, hvor du hiver en hætte ned over bakken med de beskidte ting. Hætteopvaskemaskinen er særligt god til store køkkener, hvor der er plads til at gøre bakkerne klar med opvask, inden de skal i maskinen, og også er plads til at have dem stående og køle af, når de kommer ud af maskinen igen.