Lav smykker med ferskvandsperler

Hvis du elsker at være kreativ og skabe ting med hænderne, så skal du lave smykker med ferskvandsperler. Med ferskvandsperler kan du lave de smukkeste og mest elegante smykker, både øreringe, armbånd og halskæder. Der er alverdens måder at sammensætte perlerne til smykkerne, det er kun fantasien der sætter grænser. At lave smykker er en god og hyggelig aktivitet, så saml dine venner og veninder, udfold jeres kreativitet og lav jeres egne smykker med ferskvandsperler.

Ferskvandsperler i forskellige former og farver

Hos Amaida.dk kan du finde et stort udvalg af smukke ferskvandsperler. De kommer i forskellige former såsom rund, organisk rund, risformet, aflang og mange flere. Derudover findes de i skønne farver og du kan frit vælge mellem råhvid, hvid, rosa, påfuglefarvet og sølv. Af størrelser kan du få de mindste på 4mm og de store helt op til 25mm. Det meste af udvalget kan købes i hele strenge, men lidt kan også købes som løse perler. De hele strenge er oplagte til dig, der vil lave en halskæde. De løse perler er til dig, der elsker at mixe og matche og som vil skabe et personligt smykke med ferskvandsperler i forskellige former og størrelser. Smykker med ferskvandsperler er en stor trend for tiden og man ser dem hos flere store smykke brands såsom Pilgrim og Chanti.

Køb alt materiale hos samme forhandler

Hos Amaida.dk kan du, udover ferskvandsperler, også finde alt andet du skal bruge, for at kunne lave dine egne smykker. Du kan nemlig købe alt lige fra metal tråd i forskellige tykkelser og længder til nylon elastikker og smykkewire. Ved du ikke helt, hvad du vil lave, kan du også finde et smykkekit til saml selv smykker.