Er det en Kay Bojesen plakat, der mangler på din væg?

Du kender måske allerede kendte figurer fra Kay Bojesen. Blandt de mange fine figurer, der med deres klassiske design altid vil være med til at pryde dit hjem, kan blandt andre fremhæves zebraen. Hvis du nu tænker, at du allerede har zebraen, så hæng på lidt endnu. For figuren er nu også mulig at få op at hænge på væggen i dit hjem. Ja, du læste rigtigt. Figuren er nemlig nu at købe som plakat. En Kay Bojesen plakat er skabt, så du kan pynte din væg med det klassiske design.

Hos Recreationstyling kan du vælge mellem forskellige varianter af plakaterne. De kommer i forskellige størrelser, så du kan få den til at passe ind i det rum eller det hjørne, du mener, vil gøre sig bedst i netop dit stilede hjem. De er også velegnet til at hænge ved siden af hinanden. Materialerne der går gennem de forskellige varianter af plakaterne er bomuld, læder, træ og lærred. Det er altså ikke den typiske plakat, du får i et køb af en Kay Bojesen plakat. I stedet er det i et stilrent og minimalistisk design, som passer perfekt ind i det skandinaviske hjem. Således passer designet godt med de øvrige produkter fra selvsamme mærke.

Recreationstyling er en danskejet webshop, der åbnede tilbage i 2012. Siden de åbnede har de gået nøje op i at udvælge de nyeste designs, brands og tendenser. Alt sammen for at skabe deres unikke designunivers. For dem er det vigtigste, at de kan være med til at genskabe dit hjem til noget mere moderne, så det indbyder til dig selv og alle dine gæster. Tjekker du deres hjemmeside ud, vil du blive mødt af en række upcoming brands, du måske ikke har hørt om før, medmindre du er en interiørnørd som dem selv hos Recreationsstyling. Men også de klassiske designere vil dukke op på siden, som tidsløse Kay Bojesen. Ligegyldigt hvad er siden et kig værd for, om ikke andet, at blive inspireret af deres håndplukkede udvalg.

Bestiller du en af de smukke Kay Bojesen plakater hjem fra Recreationstyling, kan du forvente levering indenfor 2-5 dage. Og ønsker du først at komme i kontakt med butikken, står de altid klar til at hjælpe dig over telefon eller mail. Du kan skrive til dem på info@recreationstyling.dk eller ringe til dem på 20657865.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *