Invester i din bil: 3 tips til foråret

Går du også en sommer i møde, hvor du højst sandsynligt ikke kommer ud at rejse? Corona har lagt en dæmper på de fleste aktiviteter, og derfor er vi tvunget til at ændre vores faste vaner en smule. I stedet for at bruge dine penge på rejser kan du derfor i stedet bruge dem på din bil. Vi kommer her med tre bud på, hvad du kan bruge pengene på.

Drop den håndholdte telefon

Hvis du ikke allerede har en håndfri til bilen, så er det på tide, at du får en nu. Det er hverken lovligt eller sikkert at køre og snakke i telefon samtidig, hvis telefonen er håndholdt. Det er en ganske billig investering, som kan være med til at redde liv i sidste ende.

Send den til tuning

Det er faktisk lovligt at få en bil tunet, hvis man gør det rigtigt og holder sig inden for den gældende lovgivning på området. Det er dog også en del dyrere, end hvis det blev gjort ulovligt, men der er en grund til, at det ikke er lovligt. Få det gjort ordentligt, hvis det endelig skal gøres.

Hækspoiler og nye fælge

En bil handler ikke kun om praktiske fordele. Det er også okay, at man går fuld Brian ind i mellem, og det kan man i høj grad med hækspoiler og nye fælge. Det er en større investering, men der er bestemt penge i budgettet til det, hvis du alligevel ikke skal ud at rejse. Der er mulighed for den farve og stil, som du ønsker.