Inspiration til god virksomhedsdrift: 3 tips

Der er mange måder at drive god virksomhed på, og hvad der virker for dig, virker ikke nødvendigvis for andre. Der er dog nogle grundlæggende ting, som altid kan være med til at fremme din virksomhed, og vi kommer her med nogle gode tips til, hvad det netop kan være.

Corona har ændret vores syn på rengøring

Selvom du i din virksomhed ikke investerer synderligt meget i god rengøring, så kan corona have vendt op og ned på, hvad vi definerer som god rengøring. Du skal nemlig kunne tilbyde forhold, som både ansatte og kunder kan begå sig i uden at blive smittede – for er der en ting, som vi har lært af corona, så er det, at smitte spreder sig let. Har du eksempelvis virksomhed i Århus, så benyt dig af professionel rengøring i Århus.

Lad dine ansatte arbejde hjemmefra

Har du mærket en forskel i effektivitet under corona, hvor dine ansatte har arbejdet hjemmefra? Mange virksomheder oplever, at medarbejderne er mindst lige så produktive, samtidig med at de ikke behøves sidde klistret til en skærm hele dagen. Fokuser på, hvilke opgaver de skal lave, i stedet for at fokusere på, at de skal sidde 7 timer på en stol.

Leg med de sociale medier

Sociale medier er et fænomen, som i den grad er kommet for at blive inden for online markedsføring. Indtil for nogle år siden, var SoMe begrænset til privat brug, men virksomhederne har for alvor fået øjnene op for, at det er en fantastisk kanal at promovere sig på. Både som brand, men også til at promovere enkelte produkter.