Her kan du download Microsoft Office

Her kan du download Microsoft Office

Det kan skabe ophedede debatter at begynde på en diskussion om, hvilket styresystem man foretrækker i ens computer. Ejer man en PC eller en Mac? Hvad virker bedst?

Den diskussion vil vi ikke begynde på her, men blot konstatere, at man tit oplever, at hver enkelt person sværger til et bestemt styresystem, fordi man er blevet hjemvant i, hvordan det virker, hvordan genvejstasterne fungerer, og designet passer bare til en.

Så hvis du for eksempel foretrækker Windows til din maskine, så er man nok også bekendt med, at der ofte følger en omgang Microsoft Office-pakke med ved købet af en maskine, der benytter Windows.

Sådan er tilfældet desværre ikke altid. Nogle gange er der tale om, at man skal lave et tilkøb, og hvis der dog følger en Office-pakke med, så er den nogle gange begrænset til en prøveperiode, hvorefter man skal opdatere denne.

Du kan vælge at gå ned i din lokale EDB-forretning og købe en Microsoft Office-pakke, hvis du stadig har sådan en form for butik i nærheden af dig, men det smarteste ville da helt klart være, hvis du kunne skaffe Office-pakken derfra, hvor du sidder med din nye computer.

Det kan faktisk lade sig gøre! Det kræver ikke andet end din computer og adgang til internettet, og så kan du faktisk bare Download Microsoft Office direkte ned til din maskine og begynde at bruge det med det samme, så du har Word, Excel, PowerPoint og alle de andre genkendelige produkter lige ved hånden.

Købet skal du foretage via softwarenow.dk, for udover at have Microsoft Office til en billig penge, så foregår købet så simpelt, at du køber produktet online, og så lander der et unik download-link hos dig i din mail, efter købet er blevet godkendt, og så kan du med det samme hente Microsoft Office-pakken ned.

Du kan derfor gøre dit købt hele året rundt, alle døgnets 24 timer, og du er ikke afhængig af en fysisk butiks åbningstider.