Have i 2021: Sådan får du en lækker have

Selvom vi i øjeblikket sidder indenfor og nyder, at vi ikke skal ud i kulden, så savner mange af os at kunne gøre ting ved hjemmet igen uden at fryse tæerne af. Særligt under corona finder mange tid til at gøre noget ved haven, som ikke har fået en kyndig hånd i mange år, men nu er det tid. Vi giver her råd til, hvordan du får en lækker have.

Cirkelsten

Det er korrekt, at cirkelsten ikke er super praktiske, hvis man skal have dækket et helt område med en fast overflade, da der naturligt nok vil opstår nogle huller, når man arbejder med cirkler. Men det er heller ikke sådan, man skal bruge cirkelsten. Skab et dynamisk og anderledes udtryk i have ved at bruge de runde cirkelsten som trædefliser rundt om i haven – eventuelt til udehuset eller lignende.

Leg med drivhus

Vi får bedre og bedre betingelser for at gro ting herhjemme med den stigende varme, som vi oplever grundet global opvarmning. Sjovt nok hedder det drivhuseffekten, og det er netop det, vi også vil anbefale dig. Du har tiden til at dedikere dig til at lege med et drivhus og dyrke alle de grøntsager, du normalt ikke kan.

Byg dit eget hobbyskur

Mangler du et sted at dyrke den nye hobby, du har anskaffet dig under corona? Så kan du gøre en hobby ud af det bygge dit eget hobbyskur, hvor du rent faktisk kan bygge de ting, du havde tænkte på. Det er okay, at det ikke bliver perfekt. Det kan du bare kigge tilbage på, når du har opbygget noget mere erfaring.