Fiskenet og jeans i indretningen – dét er Rug Solid

Fiskenet og jeans i indretningen - dét er Rug Solid

Rug Solid blev startet i 2012 af Tine Steneman, med dén vision være med til at skabe en bæredygtig verden. Med genbrugsmaterialer som fx fiskenet, skind og jeans designes og produceres flotte og stilrene tæpper. Firmaet går forrest i interiørindustrien og har både vist og bevist, at man kan skabe et succesfuldt designbrand af bæredygtige materialer. Rug Solid samarbejder med indiske fagmænd, der har generationers erfaring i vævning med forskellige materialer, og firmaet har netop rundet de 100 tons skindrester, brugt i deres produktion af bæredygtige tæpper. Rug Solid har nu også fået ”Global Recycled Standard”-certifikatet.

Rug Solid designer dermed mange forskellige slags tæpper af bl.a. plast, bomuld, skind, jeansrester fra den internationale modeindustri og endda cykelslanger. Nogle af tæpperne minder om almindelige bomulds- og uldtæpper, og andre har et mere råt udtryk, som jo også er meget oppe i tiden i disse år. Mange af tæpperne kan bruges både inde og ude. De ses ofte i modemagasiner og særligt plasttæpperne er populære til entréen eller på terrassen, hvor de kan skab en hyggelig og mere stueagtig stemning. I virkeligheden kan de bruges stort set alle steder i hjemmet, og fx børneværelset kunne også få et pift med et af de farverige tæpper.

Hos Pindhus.dk finder man et bredt udvalg af tæpperne fra Rug Solid. De har mange forskellige af tæpperne, som passer godt ind i deres øvrige sortiment af produkter til indretning i den nordiske og hyggelige stil. Pindhus.dk anfører desuden, at de hellere end gerne skaffer et tæppe fra Rug Solid hjem til deres kunder, hvis de skulle have udset sig et bestemt tæppe eller en løber, som ikke er at finde på webshoppen allerede. De skønne og robuste tæpper fra Rug Solid, som er tilgængelige hos Pindhus.dk ligger i prislejet 199-599 kr., så de er til at komme i nærheden af for de flestes pengepung.