Effektivt adgangskontrolsystem til erhverv og offentlige institutioner

Effektivt adgangskontrolsystem til erhverv og offentlige institutioner

Der er mange situationer, hvor det er nødvendigt med et velfungerende og sikkert adgangskontrolsystem i bygningen, og sådan et finder du hos Scantron. Læs med, og bliv klogere på FlexAir Pro.

Til den professionelle og kvalitetsbevidste kunde findes FlexAir Pro, der er et komplet adgangskontrolsystem, som kan tilpasses alt fra industribygninger og institutioner til sygehuse og kontorbyggeri.

Mulighederne er uendelige, men de mest fremtrædende karakterer ved systemet er:

Et svarapparat eller en smartphone app der gør det muligt at lukke besøgende ind ved hjælp af en dørtelefon app på Android eller iOS – eller via traditionelle stationære væghængte svarapparater, hvis det er nødvendigt. Som et ekstra plus kan du få installeret videodørtelefoni, så den besøgende kan ses, inden han eller hun lukkes ind.

På indre døre til eksempelvis kontorer, serverrum og lignende kan der monteres offline eller trådløst online læsere, så det er muligt at sikre rummene for uvedkommende. Det gælder også kabinetter med skabslåse samt udendørs rum med hængelåse.

Er det nødvendigt, kan du få en infoskærm eller en bookingterminal i forbindelse med FlexAir’s adgangskontrolsystem, så du kan administrere receptioner og mødelokaler gennem systemet.

Fordele ved adgangskontrolsystemet fra FlexAir

Der er mange fordele ved Scantron’s FlexAir Pro-system, og nedenfor dykker vi ned i et par af dem:

Let integration er en af hjørnestenene ved systemet, og det kan tilpasses de respektive behov, kunderne måtte have, uden at det bliver besværligt eller kompliceret.

Sikkerheden er helt i top, og alle komponenter er gennemtestet af eksperter og går for at være blandt de produkter på markedet, der har den højeste kvalitet.

Økonomisk er adgangskontrolsystemet perfekt, da der er fokus på at holde omkostningerne nede på alle områder – uden at gå på kompromis med kvaliteten naturligvis.

Brugervenlig software er alfa og omega, fordi det er brugeren, der er i fokus, når produktet bruges. FlexAir er webbaseret og intuitivt opbygget, så det er let at anvende.