X

Den perfekte type trafikkegle til din arbejdsplads

Trafikkegler er en fantastisk og nem måde at skabe mere sikkerhed på din arbejds- eller byggeplads. Trafikkegler har en enorm signalværdi, hvilket gør, at du kan føle dig tryg, der hvor du arbejder og færdes, når du gør brug af dem. Hos AVS Vejsikring går vi højt op i sikkerhed. Derfor kan du i vores sortiment finde alt fra trafikkegler til advarselsflag og kæder.

En trafikkegle til dit behov

Vi sælger flere forskellige slags trafikkegler. Går din virksomhed ind for bæredygtighed, sælger vi kegler, der fuldt ud er lavet af genbrugsmaterialer. Bliver der hurtigt mørkt, der hvor du arbejder, så kan en trafikkegle med blinkende LED for oven være en måde at skabe ekstra tryghed. Vi har derudover også forskellige størrelser trafikkegler alt efter, hvad dit behov er. Vores trafikkegler fungerer både i dagslys og i mørke. De er selvlysende, hvilket gør, at det er nemmere for trafikanter og andre at få øje på dem og tage hensyn.

Den bedste service

Hos AVS Vejsikring går vi op i kvalitet og service. Vi kan derfor skræddersy en løsning til dig, så du kan arbejde trygt og roligt uden at bekymre dig om uheld. Vores sortiment består af produkter til venlige priser, så alle kan være med. Søger du andet end en bestemt type trafikkegle, så finder du i vores sortiment også kæder, blinklamper og udstyr til afmærkning. Vi ved, hvor vigtigt det er at tage hensyn og passe på sig selv og sine medarbejdere.

Få råd og vejledning allerede i dag

Sidder du tilbage med spørgsmål eller andre henvendelser, så tøv endelig ikke med at kontakte vores kyndige team på enten telefon eller mail. Vi ser frem til at hjælpe dig med den bedste og sikreste løsning til din arbejdsplads.

admin: