Bring fornyet energi til din arbejdsplads

En traditionel arbejdsdag kan i løbet af ugen begynde at synes en smule længere, end den egentlig er. Det kan være som resultat af, at man er drænet for energi og kreativitet, og dette er ingen fordrende mentalitet på en arbejdsplads.

I kan derfor i fællesskab investere i at forbedre energiniveauet og bringe friskhed til hverdagen i virksomheden. Det kan i med fordel gøre med at frugtordning på arbejdet.

Med en frugtordning på arbejdet kan I inspirere jeres medarbejdere og virksomheden i det hele taget til at tage et sundere valg. Det er et eksempel på en grønnere politik og en sundere økonomi, hvor færre af jeres kollegaer og medarbejdere er syge.

I investerer ikke kun i jeres medarbejdere men også jeres image som virksomhed. Leverandørerne af jeres frugtordning har fokus på den højeste kvalitet og den naturlige friskhed. Alle frugtordninger er nøglehulsmærket og indeholder 0% tilsat sukker.

En personlig service med levering lige til kontoret

Med servicen følger en naturlig service og fleksibilitet. I miljøets ånd kan i tilpasse jeres frugtordning ved at vælge håndfrugt i det antal, I har behov for. Derved vil der ingen grund være til spild.

Frugtordningen leveres helt op på kontoret, hvor jeres personligt tilknyttet chauffør også vil tage jeres tomme frugtkasser med tilbage. De tomme frugtkasser bliver med selvfølge rengjort og genbrugt.

Der findes forskellige frugtordninger, som I kan vælge imellem. Alle garanterer de at være en sund, enkel og lækker motivation i hverdagen.

Alle frugtordninger indeholder den mest friske og sæsonaktuelle frugt til jeres frugtordning. I vil opleve en stor variation og frisk frugt fra hele verden.

Undersøg jeres muligheder og behov for frugtordning allerede i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *