3 ting, du skal opleve i Danmark denne sommer

Selvom flere og flere danskere har fundet passet frem til de lange rejser til Mallorca og Kreta trods corona, så er der stadig mange af os, som ikke kommer til udlandet i år. Men det betyder ikke, at vi ikke også kan have en fest, og vi kommer her med tre bud på, hvad du kan lave i stedet for at tage flyet.

Besøg de store byer

Danske byer har generelt en rigtig god størrelse, fordi man ikke skal træske mange kilometer for at have set det meste. Det betyder, at man på en eftermiddag eller to kan have set det, der var værd at se i byen. Men du bør uanset hvad besøge København, Århus, Aalborg og Odense, når det er sommer og mærke stemningen byen. Du kan finde alt fra lampeforretning til skønne ishuse.

Tag på cykeltur på landevejen

Det danske landskab byder ikke på specielt mange bakker og højder, hvorfor det er ideelt til cykling for hele familien. Har du altså børn, som også skal med på ferien, så er cykelferie et rigtig godt og coronavenligt alternativ i år. Pak telt og kør igennem hele Danmark. Det tager faktisk ikke så lang tid.

Vesterhavet

Selvom mange gerne tager til deres dyre sommerhus i Nordsjælland, så er der en magi ved Vesterhavet, som man ikke finder andre steder. Strandene er bare bedre, og selvom man nok ikke kan blive helt fri for tyske turister, så er det bare dødlækkert. Og så kan man jo lige tage et smut forbi grænsen og købe snolder ind til turen.