3 råd: Find job under corona

Rigtig mange af os er påvirkede af corona på den ene eller anden made, og flere af os er blevet afskediget som følge af de manglende resultater under epidemien. Det er ikke givet, at man bare lige sådan finder job igen og da slet ikke alle ugens 37 timer, som der er sat af til arbejde. Vi giver dig her tre råd til, hvad du kan gøre for at komme tilbage på arbejdsmarkedet hurtigst muligt.

Prøv dit lokale vikarbureau

Et vikarbureau er fantastisk, fordi der er bred palet af mange forskellige jobs, og der vil helt sikkert også være noget til dig. Ulempen ved et vikarbureau er naturligvis, at arbejdstiderne ikke er garanterede, men i en midlertidig periode kan det være en vigtig kilde til indtjening, og det skal man ikke kimse af.

Følg med på alle online platforme

Er du typen, som bruger lokalavisen til at finde jobs? Så skal du måske overveje, om du skal skifte taktik. Rigtig meget foregår nu om dage online, og der findes mange jobportaler, hvor du gratis kan finde jobs, der matcher dig. Du bør ligeledes også benytte dig af LinkedIn og søge på dine kompetencer – det kan være, at der dukker en mulighed op tilfældigvis.

Gør opmærksom på dig selv

Og vi mener ikke med et simpelt opslag, der kort beskriver, at du er loyal og god til dit arbejde. Det er uinteressant. Lav en video med dig selv, hvor du iscenesætter dine kompetencer. Det allervigtigste er, at du formår at skille dig ud, så folk husker dig. Ring til de virksomheder, du kontakter.